krulborstel

Beste krulborstel

By 3 juli, 2017 november 7th, 2017 No Comments

Droom je van mooi stijl haar met volume, maar weet je niet wat de beste krulborstel is? Krulborstels maken gebruik van warme lucht, een andere benaming is een warme luchtborstel. Het is eigenlijk een combinatie van een föhn met een borstel. Je haren mooi krullen en van extra volume voorzien? Door de automatische of handmatige krulborstelkop gaat je dit helemaal lukken! Maar waar begin je met de zoektocht naar de beste krulborstel? Wij helpen je graag bij het vinden van de beste krulborstel voor jou. We hebben een aantal modellen voor je op een rijtje gezet, zo kun je gemakkelijker een keuze maken tijdens jouw zoektocht. De beste krulborstel vind je bij de krultangspecialist.nl.

Gebruik krulborstel

Kleine krullen maken met een krulborstel? Geen goed idee! Je haren passen wel om de krulborstel heen, maar er komt ook warme lucht uit de krulborstel. Een heel ander resultaat dan je gewend bent met de krultang. Belangrijk om te bedenken wat je precies wil met je haar. Wil je je haar stijlen? Een krulborstel is de perfecte oplossing, gebruik de krulborstel om je haren (af) te stijlen. Volume creëren, slag in je haar brengen, haarpunten naar binnen of buiten krullen, daar is de krulborstel de meest geschikte oplossing voor! Een beetje krullen met een krulborstel kan dus wel, maar hij is echt bedoeld voor het stijlen van je haar.

Volume creëren met krulborstel

Wil je graag wat meer volume in je krullen? We hebben een stappenplan opgesteld.

  • Gebruik schuimversteviger en kneed dit in je handdoekdroge haar.
  • Föhn vervolgens je haar droog met een haardroger (tot het bijna droog is).
  • Verdeel je haren dan in twee of drie delen, begin onderaan.
  • Pak de krulborstel en draai deze om een haarlok. Houd deze losjes een paar seconden vast, de lucht blaast dan door de lok.
  • Wil je extra volume? Zet dan de krulborstel dicht bij de hoofdhuid aan.
  • Als laatste stijl je de bovenste haren (houd je haarscheiding in de gaten).
  • Spray wat haarlak in je haar, voor een langer zichtbaar resultaat.

Carmen Krulborstel Complete Style DC1000

De zoektocht naar de beste krulborstel voor je haar: Carmen krulborstel Complete Style DC1000. Een zeer uitgebreide set met vier onderling verwisselbare accessoires, met onder andere een jumbo borstel van 38 mm, een combi haarpin borstel van 20 mm, opzetkam en een blaasmond. Dit bijzondere 1000 watt apparaat is voorzien van twee snelheden, 500 watt, 1000 watt en van vier temperatuurstanden. Dit wordt jouw complete stylingset, met een vergrendelbare CARE-stand, een lange draaisnoer en een ophangmogelijkheid. Het gemak van de CARE toets is ideaal, indrukken en laat je haren afkoelen. De temperatuur van de lucht blijft dalen zolang je de knop ingedrukt houdt. Hierdoor wordt er rekening gehouden met de kwetsbaarheid van jouw haartype. De Carmen krulborstel staat voor kwaliteit en is geschikt voor ieder haartype. Veelzijdigheid, dat is een kenmerk wat ook bij dit product hoort. Alle details van je coupe kun je bewerken zoals je wilt, dankzij de opzetstukken die worden meegeleverd. Een prima resultaat behaal jij met deze beste krulborstel!

Diameter 32mm
Instelbare temperatuur Ja (130 – 210 °C)
Ionische technologie Ja
Geschikt voor beschadigd haar Ja
Automatisch uitschakelen Ja
Snoer 3 meter (meedraaiend)
Prijs Bekijk laagste prijs
Koop op Bol.com

BaByliss krulborstels

BaByliss kennen we van de krultangen, maar in het assortiment bevinden zich ook de krulborstels. Ze zijn erg populair en worden vaak geleverd met extra opzetstukken. We hebben een paar krulborstels geselecteerd voor je.

BaByliss Warme Luchtborstel 2735E

Op zoek naar een modern en trendy kapsel? Met de BaByliss warme luchtborstel 2735E moet het lukken! Het is een multifunctionele kapperstool voor het creëren van trendy kapsels. Wij hebben voor jou de BaByliss Spinning Airstyler getest en het is echt een professionele warme luchtborstel! Je brengt je haar net zo goed in model als de kapper. Met maar liefst vier bijzondere opzetstukken is dit echt een krachtige multifunctionele kapperstool, maar dan voor thuisgebruik! Haren perfect stijlen, volume geven aan futloos haar, je pony modelleren in korte tijd, effect aanbrengen van spiraalkrullen? Met de BaByliss warme luchtborstel 2735E kan het allemaal! De roterende krulborstel draait in twee richtingen en heeft een diameter van 50 mm. Veel mogelijkheden: de stijlborstel heeft vier verschillende posities voor het stijlen, licht krullend tot kroeshaar. Een speciaal Tensio Control SystemTM, een gepatenteerd systeem dat automatisch de spanning van stijlen aanpast aan jouw haartype. Ook is er een borstel met everzwijnhaar, speciaal voor het creëren van krullen en een perfecte brushing (20 mm). De kleinere 20 mm borstel kan gebruikt worden voor het drogen en het modelleren van kort haar, maar ook voor het stijlen van je pony en haarpunten in spiraal  krullen. Met het speciale blaasmondje dat mee wordt geleverd, wordt haren drogen gemakkelijker.

Diameter 50mm
posities van stijlen licht krullend tot kroeshaar
posities 4
Systeem Tensio Control SystemTM
Prijs Bekijk laagste prijs
Koop op Bol.com

BaByliss AS550E iPro Rotating Brush 800

Haren naar binnen of naar buiten krullen? Met de BaByliss AS550E iPro Rotating Brush 800 is dit een goede keuze. Deze roterende warme lucht borstel heeft een goede warmteverdeling en een antistatische en verzorgende werking. Haren kunnen eenvoudig naar binnen en buiten worden gekruld dankzij de twee draairichtingen. Het voordeel is dat deze krulborstel voor alle haartypen geschikt is. Het bevat twee snelheden, twee temperaturen, een meedraaiend snoer en een cool shot. Met een cool shot behaal jij de optimale fixatie van je haar. Er worden twee opzetstukken meegeleverd: een thermische borstel (diameter van 35 mm) en een thermisch keramische borstel (50 mm). De borstelharen zorgen voor een glanzend effect, ze zijn gemaakt van everzwijnhaar.

Diameter 35mm
Draairichtingen 2
Ionische technologie Ja
Geschikt voor alle haartypen Ja
Snelheden 2
Snoer Ja (meedraaiend)
Prijs Bekijk laagste prijs
Koop op Bol.com

BaByliss 2735e Krulborstel

Ben je er wel eens jaloers op hoe de kapper je haren kan krullen? Met de BaByliss 2735E krulborstel doe je het nu helemaal zelf. Een mooie multifunctionele warme lucht borstel met maar liefst vier opzetstukken. Vanaf nu eenvoudig je haar stijlen, volume geven, modelleren en spiraalkrullen aanbrengen, je kunt het allemaal zelf. Deze krulborstel is voor alle haartypen geschikt. De borstel beschikt over twee snelheden/temperaturen, maar bevat ook een roterende krulborstel (50mm.), een roterende borstel (20 mm.), een stijlkam en een blaasmondje. Dit blaasmondje is ideaal om je haren te drogen. Een meedraaiende snoer en ook een cool shot ontbreken niet bij deze set!

Diameter 50mm
 temperatuur Ja (2)
Snelheden 2
Geschikt voor alle haartypen Ja
Prijs Bekijk laagste prijs
Koop op Bol.com

BaBylissPRO Warme Lucht Borstel Trio Airstyler

Haren drogen en stijlen? Met de BaByliss PRO warmte lucht borstel Trio Airstyler is dat geen probleem meer. Een mooie set met drie borstels met een verschillende diameter. Voor kort haar kun je het beste de 14 mm borstel gebruiken, voor middellang haar gebruik je de borstel van 19 mm en voor lang haar de borstel van 24 mm. Deze krulborstel heeft een afrolsysteem en een meedraaiend snoer. Voorzien van alle gemakken om een mooi kapsel te creëren.

Diameter 24mm
Geschikt voor alle haartypen Ja
Snoer Ja
Prijs Bekijk laagste prijs
Koop op Bol.com

Krultang borstel kopen: waar let je op?

Een krultang met borstel, zie je hier de voordelen van in? Maar weet je nog niet precies welke krultang borstel het beste bij je past? Dan geven wij je nog een paar tips, zodat jij zeker de juiste keuze maakt. Het is allereerst van belang dat je kijkt naar jouw haarlengte en je haartype. Kort of halflang haar? Lang haar? Droog of beschadigd haar? Zorg dat je een krulborstel koopt die bij jouw haartype past. Een krulborstel met een meedraaiende snoer geeft veel voordelen. Veel krulborstels zijn voor ieder haartype geschikt, maar voor de zekerheid nakijken en dan pas beslissen.

Jana de Guchtenaere

Author Jana de Guchtenaere

Jana is 24 jaar oud, komt uit Gent en is model. Haar passies zijn motor rijden en fashion, en ze is specialist op gebied van krultangen. Voor krultangspecialist.nl test en beoordeelt ze de beste krultangen.

More posts by Jana de Guchtenaere