informatiekrultang

Hoeveel kost een krultang?

Graag zelf krullen maken? Het is een duur grapje als je hier iedere week voor naar de kapper gaat. Gelukkig kun je het ook heel goed zelf, maar wat kost een krultang dan? Je wil toch ook de beste krultang voor je haar? We kunnen je blij maken, want voor ieder haartype is er een krultang verkrijgbaar. Of dat je nu dik haar, dun haar, beschadigd haar, gezond haar of gekleurd haar hebt, er is een krultang te koop!

Kosten krultang

De kosten van een krultang variëren van je keuze, maar hangen ook af van je budget. Er kan gericht gezocht worden:

  • Budget, je hebt een bepaalde maximale prijs in gedachten. Zo zoek je gerichter naar een goede krultang voor je haar.
  • Haartype, dit kan bepalend zijn voor welke krultang je wel/niet kunt kopen.
  • Resultaat, welk resultaat wens je? Bekijk of de krultang die je op het oog heeft dat ook kan bieden.
  • Reviews, deze kun je online raadplegen. Zo bereid je je voor op de aankoop van het product.
  • Aanbiedingen, altijd leuk om geld te besparen op je aankoop! Als je een speciaal merk of type krultang op het oog hebt, kun je ook letten op aanbiedingen en kortingen.

Verschillende krultangen = verschillende prijzen

Je hebt een krultang op het oog, eentje voor extra grote krullen misschien? Dan is de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl een goede, budget vriendelijke krultang. Deze tang heeft een diameter van 32 millimeter. Je kunt hierbij zelf de temperatuur instellen tussen de 130 en 210 graden. De merken Babyliss en Remington zijn met name gericht op de markt van de krultangen onder de 50 euro. Maar er zijn ook krultangen onder de 100 euro.  Je hebt een wat hoger budget en dan is de Max Pro Twist van 32 mm een goede optie. Je betaalt dan wel ietsje meer, maar in de kwaliteit zie je het zeker terug. Zo kan deze krultang opwarmen binnen 4 seconden en zorgt de diameter van 32 millimeter voor mooie, grote en volle krullen.

Duurdere krultangen

Krultangen zijn er ook van boven de 100 euro. Een voorbeeld daarvan is de Chi ARC Automatic Rotating Curler. Deze krultang heeft een diameter van 25,0 mm. De temperatuur kun je zelf instellen en de krultang kan ook gebruikt worden bij beschadigd haar (echt bij alle haartypen). Let er alleen wel op dat deze krultang niet automatisch uitschakelt na het gebruik. Als je dat jezelf aanwent is dat helemaal geen probleem! Voor mooie glanzende krullen, is dit de beste krultang.

Let er bij de kosten van de krultang op wat je wensen zijn, wat je krijgt voor deze prijs en vergelijk ook de krultangen onderling. Je ziet zo snel in wat de voordelen zijn. Iedere krultang heeft zijn eigen voordelen en soms ook nadelen. Soms moet je een afweging maken, zorg daarom dat je je wensen duidelijk hebt, zodat je een krultang kiest die echt bij jouw haartype past.