Wil je graag grove krullen, maar weet je niet precies welke krultang daarvoor geschikt is? Wij hebben de beste dikke krultangen voor grove krullen nader onderzocht: verschillende haarsoorten, verschillende krultangen en andere temperatuurstanden. Bij dik en stug haar is bijvoorbeeld meer warmte nodig dan bij fijn en dun haar. Beschadigd en droog haar heeft minder temperatuur nodig, logisch eigenlijk, want je wil voorkomen dat je haar verder beschadigd wordt. Het is verstandig om een krultang te kiezen waarbij je zelf de temperatuur in kunt stellen. Wil je je haren graag extra beschermen? Een warmte beschermd serum of spray is geen overbodige luxe. Wij openen voor jou de zoektocht naar de beste dikke krultang voor grove krullen. Lees het rustig door en kies de krultang die bij je past!

Beste dikke krultang – Remington Big Pro CI5338

Met een krultang perfecte en grove krullen maken? Kies dan een dikke krultang met een wat grotere diameter. De Remington Big Pro CI5338 is de dikke krultang die je nodig hebt. De krultang heeft een diameter van 38 millimeter. Mooie en grote krullen zijn het resultaat! Zeer geschikt voor langer haar en wanneer je de perfecte beach look wil creëren. Het is niet voor niets de beste krultang onder de dikke krultangen. Je kunt bijvoorbeeld de temperatuur (140-210 graden) zelf instellen op acht verschillende temperatuurstanden. De krultang is hierdoor veilig voor ieder haartype. De Remington Big Pro is gemaakt van anti statisch keramiek, haar reageert niet statisch, maar wordt glad en glanzend. De dikke krultang warmt erg snel op, wat jouw voordeel is! We hebben de krultang namelijk getest en na dertig seconden is hij klaar voor gebruik! Een goede en betaalbare dikke krultang, waarmee jij de mooiste krullen creëert.

Diameter 38mm
Instelbare temperatuur Ja (140 – 210 °C)
anti statisch keramiek Ja
Geschikt voor krullend haar Ja (vooral lang haar)
Seconde opwarming 30
Prijs Bekijk laagste prijs
Koop op Bol.com

Krultang: beste voor grove krullen

Ben je op zoek naar een krultang speciaal voor grove, natuurlijke krullen? Probeer dan de Pro Soft CI6325 van Remington. Dit is de krultang die je nodig hebt, met een diameter van 25 mm. De krultang bevindt zich precies tussen de basismaat van 19 mm en de dikke krultang van 38 mm. Voor mooie natuurlijk vallende krullen is dit de krultang die je nodig hebt! De beste krultang voor grove krullen, zonder dat je haar gaat pluizen. Ideaal: zelf de temperatuur instellen op tien verschillende standen tussen de 130 en 210 graden. De beste krultang is ook voorzien van een keramische coating. Alles bij elkaar zorgt dat ervoor, dat de Pro Soft van Remington geschikt is voor écht ieder haartype. Binnen dertig seconden opgewarmd, echt waar, wij hebben  het voor je getest! Aan de bovenkant bevindt zich een klem/clip, jouw lok blijft hierdoor mooi op zijn plaats. Veiligheid voorop: de beste krultang voor grove krullen schakelt zichzelf namelijk uit na een uur. Dus vergeet je wel eens je grote krultang uit te zetten? Geen zorgen, deze krultang is veilig! Gemak, veiligheid, snelheid, diverse mogelijkheid, mooi resultaat, bij deze krultang heb je het allemaal.

Diameter 25mm
Instelbare temperatuur Ja (130 – 210 °C)
Opgewarmd seconden 30
haartype Krullend
keramische coating Ja
Prijs Bekijk laagste prijs
koop op Bol.com

Krultang voor grote krullen: Remington Ci9532 Pearl Pro Curl

Op zoek naar een krultang voor grote krullen? Wij hebben er een voor je bekeken en getest! De Remington Ci9532 Pearl Pro Curl is de juiste beste grote krultang voor jou! Met een diameter van 32 mm maak jij extra grote krullen in je haren. De temperatuur stel je zelf in, deze hangt af van jouw haartype. De temperatuur is instelbaar tussen de  130 °C en de 210 °C. Op de display lees je precies af hoe warm de krultang op dat moment is. Er is toetsenvergrendeling aanwezig, zo voorkom je per ongeluk verstellen van de temperatuur. De krultang heeft echter geen geheugenfunctie, dus wel iedere keer zelf de juiste temperatuur inschakelen. Het voordeel van deze krultang is dat deze snel op temperatuur is en deze beschermt jouw haren tegen beschadiging dankzij de keramische coating. Voor grote krullen is dit daarom de beste krultang! Met de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl haal je een goed product in huis, waar je veel plezier aan beleeft. De krultang bevat ionische technologie en is tevens geschikt voor beschadigd haar. Over de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken. De krultang voor grote krullen schakelt namelijk zelf uit.  Met deze krultang creëer je mooie grote losse krullen met een glans. Dikker haar? Geen probleem, deze krultang kan toch gebruikt worden! Gebruik dan de warmste stand van 210 graden. Er wordt een hittebestendige handschoen meegeleverd, net als een hittebestendige opbergtas en een handleiding.

Diameter 32mm
Instelbare temperatuur Ja (130 – 210 °C)
Ionische technologie Ja
Geschikt voor beschadigd haar Ja
Automatisch uitschakelen Ja
keramische coating Ja
Prijs Bekijk laagste prijs
Koop op Bol.com

Max Pro Twist 25mm

Ben je op zoek naar een krultang om snel krullen te maken? Met de Max Pro Twist 25 mm gaat dat nu lukken! Wij hebben deze krultang voor je getest en in een mum van tijd heb je een mooie bos krullen. Eenvoudig in het gebruik, de krultang aanzetten, de juiste temperatuurstand kiezen en beginnen maar. Bij het product wordt een handschoen meegeleverd, het advies is om deze ook te gebruiken. De krultang beschikt namelijk niet over een klem. Maar je kunt zelf lokken om de staaf heen draaien. Je creëert prachtige natuurlijke krullen. De handschoen zal hierbij je hand beschermen tegen de hitte. De lok houd jij een paar seconden vast, dan laat je het haar los voor het beste resultaat. Een goede krultang met een diameter van 25 mm, ook geschikt voor beschadigd haar. Door de keramische platen profiteer je van extra bescherming en glans. Het LCD-display laat de temperatuurstand en toetsenvergrendeling zien. Extra veiligheid, want de krultang schakelt automatisch uit. Vergeet je hem na gebruik wel eens uit te zetten? Bij de Max Pro Twist 25 mm hoef jij je daarover geen zorgen te maken.

Diameter 25mm
Instelbare temperatuur Ja (130 – 210 °C)
LCD-display Ja
Geschikt voor beschadigd haar Ja
Automatisch uitschakelen Ja
Prijs Bekijk laagste prijs
Koop op Bol.com

Carmen CT6338 3-in-1 Celebrity

Drie krultangen in één? Daar profiteer je van bij de Carmen CT6338 3-in-1 Celebrity. Alle krullen zijn anders, maar dankzij dit uitgebreide assortiment kun je meerdere krullen uitproberen. Ontdek welke krullen het beste bij je passen. Let op dat de juiste diameter bepalend is voor het beoogde effect en de look. Bij de Carmen CT6338 3-in-1 Celebrity krultang heb je drie opzetstukken: 25 mm, 32 mm en 38 mm. Ook krijg je een hittebestendig etui meegeleverd, waardoor je de krultang veilig en overal mee naar toe kunt nemen. De temperatuur stel je zelf in tussen de 120 en de 200 graden (afhankelijk van welke krullen je wil). Vergeet je wel eens een krultang uit te zetten na gebruik? Bij de Carmen CT6338 3-in-1 Celebrity hoef je je daar geen zorgen over te maken. Deze krultang schakelt namelijk zelf uit. Als laatste: de krultang is ook geschikt voor beschadigd haar. Ook als krultang voor lang haar is dit een goede optie!

Diameter 25,32,38 mm
Instelbare temperatuur Ja (120 – 200 °C)
hittebestendig etui Ja
Geschikt voor beschadigd haar Ja
Automatisch uitschakelen Ja
Prijs Bekijk laagste prijs
Koop op Bol.com

Dikke krultang voor grove krullen kopen: waar let je op?

Ben je er nog niet helemaal uit welke krultang het beste bij je past? Dan geven wij je nog een paar tips, waardoor je zeker de juiste keuze maakt. Let op je haarlengte en je haartype, dat is de eerste stap waar je even bij stil moet staan. Kort of lang haar? Dik of dun haar? Droog of beschadigd haar? Jouw haartype geeft veel informatie over wat de beste krultang is voor jou. Ook de lengte van het snoer is van belang, maar ook de gebruiksvriendelijkheid. Een krultang met een voltage dat wereldwijd te gebruiken is, heeft extra voordelen.

Heb je wat dikker haar en ben je op zoek naar een krultang? De krultangen die hierboven zijn benoemd zijn geschikt voor dikker haar. Toch zijn er nog meer tips die we je graag mee willen geven. Vind je het misschien lastig om je haren te krullen? Of weet je niet goed wat het beste is voor bijvoorbeeld dik haar? Allereerst is het goed om te weten wat je zelf wil. Je haar krult namelijk op verschillende manieren. Veel krultangen bieden je de optie aan om je haar om de tang heen te draaien. Bij sommige modellen is het eenvoudiger door de klem. Een klem houdt je haren vast tijdens het krullen, met als voordeel: je hoeft alleen de tang te draaien. Is er geen klem aanwezig bij de krultang? Vaak krijg je een hittebestendige handschoen. Vouw dan je haren om de tang heen, dan verbrand je je handen niet. Ga je graag voor het grootste gebruiksgemak? Dan is een automatische krultang een goede optie. Je zet dan je haren vast in de tang, deze draait dan automatisch rond.

Heb je last van beschadigd haar en wil je toch je haren krullen? Kies dan altijd een krultang met een lagere warmtestand. Maximaal 180 graden is voldoende voor het gewenste resultaat.