informatiewimperkruller

Waar kan je een wimperkruller kopen?

By 27 June, 2017 July 3rd, 2017 No Comments

Een wimperkruller heb je in verschillende soorten en maten. Ze zijn in de winkel (in de drogist bijvoorbeeld) te koop, maar ook online. De wimperkruller wordt ook wel een wimpertang of wimperkrultang genoemd. Het zorgt voor een mooi krullend effect aan de wimpers. De ogen worden ook sprekender. Gebruik de wimperkruller optimaal, dan beschadigen de wimpers ook niet.

Soorten wimperkrullers

Er bestaan wimperkrullers zonder extra features. Maar ook heb je wimperkrullers die je niet op de verwarming of met een föhn op moet warmen. Dit zijn dan de elektrische wimperkrullers. Ze zijn te koop bij de drogist, maar ook zeker online. Dan heb je de gewone wimperkruller en deze kun je zelf opwarmen. Leg de wimperkruller even op een warme kachel of op de radiator. Met een haardroger of met een föhn is opwarmen ook mogelijk. Het snelste is het om met een föhn of haardroger de wimperkruller op te warmen. Maar pas wel op dat hij niet te heet is voor gebruik (een paar seconde wachten is vaak voldoende).

Wimperkrullers nader bekeken

Bij het kopen van een wimperkruller zijn er een paar aandachtspunten:

  • Een metalen wimperkruller of een wimpertang van plastic, kies wat voor jou prettig aanvoelt.
  • Wat is het budget wat je er aan uit wil en kan geven? Wimperkrullers heb je in verschillende prijsklassen, verschillende merken en materialen.
  • Door ervaring leer je wat je prettig vindt. Voel in de wimper ook of hij prettig in de hand ligt.
  • Kun je de wimperkruller opwarmen? Sommige dames vragen zich misschien af waarom? Maar door het opwarmen krullen de wimpers net wat mooier.