informatiewimperkruller

Hoeveel kost een wimperkruller?  

By 29 June, 2017 July 3rd, 2017 No Comments

Je wil een wimperkruller kopen, maar dat kost een wimperkruller nou eigenlijk? Door een wimperkruller te gebruiken, zorg je voor een mooi krullend effect aan je eigen wimpers. De ogen zullen ook wat sprekender worden.

Prijzen wimperkrullers

De prijs van de wimperkruller hangt af van het merk, het materiaal en van de kwaliteit. Je kunt ze al vanaf een paar euro kopen, maar je hebt ze ook voor tientallen euro’s. Belangrijk is dat je weet wat je wil. Aan de hand van je wensen, kies je een geschikte wimperkruller.

Krullen zonder wimperkrultang?

Er zijn dames die de wimpers krullen zonder de wimperkruller te gebruiken, ook dat kan en dat kost je helemaal niets! Dames die bang zijn dat wimpers snel afbreken, maken de overweging wel eens om het zonder te proberen. Ze gebruiken bijvoorbeeld een mascaraborstel, of een warme lepel of warme vingertoppen. Je vingers warm maken, blaas er op, druk ze dan heel voorzichtig tegen je wimpers aan en houd tien seconden vast. Dit kun je herhalen tot het gewenste resultaat is bereikt.

Nieuwe of tweedehands wimperkruller

Je hebt een nieuwe wimperkruller, maar je hem deze ook overnemen van een bekende. Soms krijg je deze gratis, maar soms wordt er een vergoeding gevraagd. Bekijk dan wat de waarde is. Betaal nooit de hoofdprijs voor een wimperkruller die al is gebruikt. De meeste dames willen een nieuwe wimperkruller aanschaffen, eentje die voor hen prettig aanvoelt. Een merk wat je kent of een speciaal type waar je ervaring mee hebt. Door ervaring leer je wat voor jou prettig aanvoelt (jij gaat het immers (dagelijks) gebruiken).

Maar onthoud: het beste resultaat behaal je door een goede wimperkrultang te kopen, die prettig in de hand ligt!