krultang

3 Goedkoopste krultangen met beste prijs kwaliteit verhouding

By 28 September, 2017 January 15th, 2018 No Comments

Wil je krullen, maar heb je geen wilde krullenbos van jezelf? Dan is een krultang de beste optie. Misschien heb je bij vriendinnen dure krultangen gezien van soms wel meer dan € 100. Een krultang hoeft echter helemaal niet duur te zijn. Bij dure krultangen betaal je zelfs vaak veel geld voor het merk, terwijl veel goedkopere krultangen kwalitatief net zo goed zijn.

Aller goedkoopste krultang

Ben je op zoek naar de absolute goedkoopste krultang? Dan is er voor maar € 11 de Sinbo Krultang 30W SHD7050. Deze krultang is geschikt voor middelgrote krullen.

De Sinbo krultang mist helaas heel wat opties. Daarnaast heb je voor een paar euro extra een krultang van een stuk betere kwaliteit. Daarom bevelen we krultangen aan die € 10 tot € 20 duurder zijn, maar wel een uitstekende kwaliteit hebben. In de lijst die wij hieronder samengesteld hebben vind je goedkope krultangen met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wil jij de goedkoopste krultang onder de 50 euro? Of de goedkoopste krultang onder de 100 euro? Wij hebben het getest en op een rijtje gezet. Bij ons ben je aan het juiste adres: de goedkoopste krultang voor jouw haar vind je bij de krultangspecialist.

Goedkoopste krultang met beste prijs-kwaliteit: Carmen CT4610 (€ 23)

De beste goedkoopste krultang is de Carmen CT4610 chopstick curler. Het populaire merk Carmen is erin geslaagd om een kwalitatieve krultang te ontwikkelen voor slechts €22,95. Carmen staat bekend om haar betaalbare krultangen met een van de beste prijs-kwaliteit verhoudingen. De Carmen CT4610 chopstick curler is met 10 millimeter ultradun. De tang is daarmee geschikt voor dunne krullen.

De Carmen chopstick curler is daarnaast uitgeroepen tot de beste dunne krultang van 2018.

Diameter 10mm
Instelbare temperatuur Ja (tot 200 °C)
keramische coating Ja
Prijs Bekijk laagste prijs
koop op bol.com

Goedkope krultang onder de 50 euro

Op zoek naar een dikke krultang? Dan heeft de Remington Ci9532 de beste prijs kwaliteit verhouding van alle dikke krultangen onder de 50 euro. Met de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl kies je voor een geweldige, budget vriendelijke haarkruller. Deze heeft een diameter van 32 millimeter. De goedkope krultang is met name geschikt voor grotere krullen. Je kiest een temperatuur tussen de 130 en 210 graden, dit hangt af van de conditie van jouw haar. Als je dun of beschadigd haar hebt, kies dan voor de laagste stand. Als je dik, gezond en stug haar hebt, dan kun je gerust de warmste stand gebruiken. Een voordeel: de temperatuur kan vergrendeld worden, hierdoor voorkom je dat de goedkope krultang per ongeluk te heet wordt tijdens het krullen. Een ander voordeel van de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl is dat deze snel opwarmt en veilig is voor je haar door de keramische coating. Deze krultang, goedkoop en goed, schakelt zichzelf na een uur uit.

Diameter 32mm
Instelbare temperatuur Ja (130 – 210 °C)
keramische coating Ja
Prijs Bekijk laagste prijs
koop op bol.com

Goedkoopste krultang onder de 100 euro

Krultangen zijn te koop in verschillende prijsklassen. Zoek jij een professionele maar ook een goedkope krultang onder de 100 euro, dan is de Max Pro Twist 32 mm een perfecte krultang.  Je betaalt hierbij wel ietsje meer, maar je ziet het terug in de kwaliteit. Afhankelijk van je budget dus, of je voor deze krultang kunt kiezen! De krultang warmt op binnen vier seconden, dit hebben wij voor je getest! Dankzij de diameter van 32 millimeter krijg je mooie, grote en volle krullen. Een bijkomend voordeel: deze relatief goedkope krultang kan ingesteld worden op maar liefst 27 verschillende temperatuur standen. Deze zijn variërend tussen de 80 en 220 graden. Heb je heel droog of beschadigd haar? Geen zorgen, met deze krultang kun je écht ieder haartype krullen. Met deze professionele krultang creëer je jouw perfecte look!

Diameter 32mm
Instelbare temperatuur Ja (80 – 220 °C)
Temperatuurstanden 27
Prijs Bekijk laagste prijs
Koop op Bol.com

Goedkope krultang: Remington Ci95 Pearl Wand

Op zoek naar een goedkope kegelvormige krultang? De Remington Ci95 Pearl Wand heeft een diameter van 13,0 – 25,0 mm. De kans op beschadigd haar is veel kleiner met deze krultang door de keramische coating. Zoek je een veilige en betaalbare krultang, dan is dit een goede keuze voor jouw haar. Het is een mooie kegelvormige krultang, de temperatuur kun je zelf instellen (afhankelijk van je haartype) tussen de 130 tot 210°C. De krultang warmt snel op, de temperatuurstanden kun je wel vergrendelen, een bijkomend voordeel! Op de display lees je precies af hoe warm de krultang is, ideaal zodat je zeker weet dat het niet te warm is voor je haar. Het zou zonde zijn als je haar beschadigd raakt! Gebruik je de krultang even niet, maar vergeet je hem uit te schakelen? Geen zorgen, want de Remington Ci95 Pearl Wand schakelt automatisch uit! Ook aan de veiligheid is gedacht, deze krultang wordt namelijk geleverd met een handige handschoen en opbergtas.

Diameter 13,0-25,0mm
Instelbare temperatuur Ja (130 – 210 °C)
Automatisch uitschakelen Ja
Zelf instellen Ja
Prijs Bekijk laagste prijs
Koop op Bol.com

Goedkoopste krultang kopen: waar let je op?

De goedkoopste krultang nodig? Ook daarin is het aanbod erg groot. Je weet nog niet precies welke goedkope krultang het beste bij je past? Wij geven je nog een paar tips, zodat jij zeker de juiste keuze maakt. Let op jouw haarlengte en je haartype. Kort of halflang haar? Lang haar? Droog of beschadigd haar? Koop altijd een goedkope krultang die bij jouw haartype past. Controleer voor de zekerheid altijd de mogelijkheden van de krultang, zodat je geen misaankoop doet. Anders kom je alsnog duur uit.