krultang

Beste automatische krultang

By 1 November, 2017 No Comments

Wil je de beste automatische krultang voor je haar? Als je in de ochtend of net wanneer je weggaat, maar weinig tijd hebt, en toch met de mooiste krullen de deur uit wil, dan is een automatische krultang het overwegen meer dan waard! Door een motor draait de buis van de krultang zelf rond, je hoeft zelfs niets te doen! Het bespaart je tijd, je bent wel gebonden aan de draaisnelheid van de automatische krultang. Met de beste automatische krultang maak je eenvoudig en snel krullen in je haar. Maar je hebt verschillende varianten, een ding hebben ze gemeen en dat is dat jij alleen de plukken hoeft te verdelen. De beste automatische krultang zal de rest voor je doen! Let op, want gebruik je de automatische krultang vaker meerdere malen per week? Bescherm dan je haren en kies voor een volledig keramisch model.

Beste automatische krultang –  Babyliss C1000E Curl Secret

De Babyliss C1000E Curl Secret is absoluut de beste automatische krultang. Het is echt de aanrader die we voor je getest hebben: een automatische krultang en binnen de kortste keren zijn je lokken omgetoverd tot een weelderige krullenbos! Het is de eerste krultang waarmee je automatisch krullen gaat maken. De krultang is eenvoudig in het gebruik: je brengt een lok in en de lok wordt als het ware naar binnen gezogen. Binnen roteert de kruller en je haar wordt tegelijkertijd verwarmd, waardoor er in een mum van tijd een geweldige krul tevoorschijn komt. Bij deze automatische krultang heb je de mogelijkheid om de temperatuur op twee manieren in te stellen met 3 verschillende timers. Deze zijn voor grove krullen, compacte krullen en waves. Als je een piepje hoort, weet je dat de krul klaar is, op naar de volgende lok! De automatische krultang is minstens zo veilig als ‘normale’ krultangen. De keramische coating beschermt je haar, je ervaart snel een prachtig resultaat van mooie krullen.

Eenvoudig in het gebruik: Ja
 verschillende timers 3
Krullen Grove en compacte krullen en waves
Veilig in gebruik: Ja
Keramische coating Ja
Prijs Bekijk laagste prijs
Koop op Bol.com

BaByliss MiraCurl BAB2665SE

Houd je van zachte en glanzende krullen, maar wil je je haren niet beschadigen? Met deze BaByliss MiraCurl BAB2665SE automatische krultang gaat dat helemaal goed komen. We hebben deze krultang voor je getest! De beste automatische krultang met een diameter van 2.0 mm. Haren krullen zonder ze te beschadigen, mogelijk gemaakt dankzij de keramische coating voor zachte en glanzende krullen. De temperatuur stel je zelf in op 190, 210 of 230 graden. Let op, door de minimale temperatuur van 190 graden is de automatische krultang minder geschikt voor gekleurd of kwetsbaar haar. Een voordeel: de stoomfunctie, daarmee creëer je zachte, gladde, glanzende krullen.

Diameter 2,0 mm
Instelbare temperatuur Ja (190-210 en 230°C)
Tijdinstellingen 3
Stoomfunctie aanwezig: Ja
Automatisch uitschakelen Ja
Haar Minder geschikt voor gekleurd of kwetsbaar haar
Prijs Bekijk laagste prijs

Koop op Bol.com

BaByliss Curl Secret C1201E , draaiende krultang

De 3.0 mm BaByliss Curlsecret C1201E is een geschikte draaiende krultang om snel mooie krullen te creëren. Automatisch je haren krullen is nog nooit zo eenvoudig geweest. We hebben deze automatische krultang voor je getest en bij deze krultang beslis je zelf of je haren naar rechts of links wil krullen. Het is volledig keramisch, waardoor je haar goed wordt beschermd tegen de hitte. Door de drie instellingen, kun je grove krullen, compacte krullen en waves maken.Let op, door de minimale temperatuur van 210 graden, is de automatische krultang niet geschikt voor beschadigd haar.

Diameter 3,0mm
Instelbare temperatuur Ja (minimaal 210 °C)
Ionische technologie Ja
Geschikt voor beschadigd haar: Ja
Automatisch uitschakelen Ja
Drie instellingen grove krullen, compacte krullen en waves
Prijs Bekijk laagste prijs

Koop op Bol.com

Automatische krultang kopen: waar let je op?

Automatische krullen maken met de roterende krultang? Eenvoudig in het gebruik, bespaart je veel tijd, maar wat is de beste automatische krultang? We geven je nog een paar tips, zodat je gemakkelijker je keuze maakt. Allereerst is het belangrijk dat je kijkt naar de temperatuur van de draaiende krultang. Heb je droog en beschadigd haar? Dan is niet iedere automatische krultang zomaar geschikt voor jouw haar. Ook bij geverfd haar, let op met de keuze! Keramische coating heeft de voorkeur, omdat je haren zo optimaal beschermd worden tegen de hitte! Maar let ook op de gebruiksvriendelijkheid met de draaiende krultang.

en ionische technologie. Let daarnaast op de lengte van het snoer én op de gebruiksvriendelijkheid.